\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 52515 Re: Construeren onder voorwaarden Y= TPÇAU x= lijn door CY Is dit correct?? Maar hoe kan ik het punt S vinden?? Alvast weer bedankt!! Tjen Student hbo - dinsdag 16 oktober 2007 Antwoord Ja, dat is correct. Ik weet niet wat je bedoelt met de notatie: S(x,TAD) os dinsdag 16 oktober 2007 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Y= TPÇAU x= lijn door CY Is dit correct?? Maar hoe kan ik het punt S vinden?? Alvast weer bedankt!! Tjen Student hbo - dinsdag 16 oktober 2007
Tjen Student hbo - dinsdag 16 oktober 2007
Ja, dat is correct. Ik weet niet wat je bedoelt met de notatie: S(x,TAD) os dinsdag 16 oktober 2007
os dinsdag 16 oktober 2007
©2001-2024 WisFaq