\require{AMSmath} Oplossen van exponentiële afgeleiden los op: e2x+4ex=12 Sabah Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 15 oktober 2007 Antwoord Vervang ex door t, dan krijg je t2+4t=12. Los die vergelijking op en neem dan ln(t) kphart maandag 15 oktober 2007 Re: Oplossen van exponentiële afgeleiden ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
los op: e2x+4ex=12 Sabah Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 15 oktober 2007
Sabah Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 15 oktober 2007
Vervang ex door t, dan krijg je t2+4t=12. Los die vergelijking op en neem dan ln(t) kphart maandag 15 oktober 2007
kphart maandag 15 oktober 2007
©2001-2024 WisFaq