\require{AMSmath} Functie met ex Hallo,ik krijg de volgende functie voorgeschoteld:y = (t+1)·et+2cos(t)bepaal hier de afgeleide van:y'= (t+1)·et-2sin(t) zou ik zeggen. Matlab beweert van niet die komt met de volgende uitwerking:y'= et+(1+t)·et-2sin(t) wie kan mij deze oplossing uitleggen, hoe komt die extra et ineens in mijn functie?Alvast bedankt!grEdwin Edwin Student hbo - donderdag 11 oktober 2007 Antwoord Je hebt toch wel eens van de produktregel gehoord, mag ik aannemen?En is het stukje (t+1).et geen produkt? Toepassen dus!!MBL MBL donderdag 11 oktober 2007 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo,ik krijg de volgende functie voorgeschoteld:y = (t+1)·et+2cos(t)bepaal hier de afgeleide van:y'= (t+1)·et-2sin(t) zou ik zeggen. Matlab beweert van niet die komt met de volgende uitwerking:y'= et+(1+t)·et-2sin(t) wie kan mij deze oplossing uitleggen, hoe komt die extra et ineens in mijn functie?Alvast bedankt!grEdwin Edwin Student hbo - donderdag 11 oktober 2007
Edwin Student hbo - donderdag 11 oktober 2007
Je hebt toch wel eens van de produktregel gehoord, mag ik aannemen?En is het stukje (t+1).et geen produkt? Toepassen dus!!MBL MBL donderdag 11 oktober 2007
MBL donderdag 11 oktober 2007
©2001-2025 WisFaq