\require{AMSmath} Een derdegraadsvergelijking met complexe getallen kunt u de exacte oplossingen van x3-5x2+2x+8=0 uitrekenen. Ik gebruik de formule van Cardano en heb mijn rekenmachine al omgezet in a+bi maar kom er totaal niet uit. alvast bedankt! k. Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 11 oktober 2007 Antwoord Hallo k, x3-5x2+2x+8=(x+1)(x2-6x+8).Dat is alles. kn donderdag 11 oktober 2007 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
kunt u de exacte oplossingen van x3-5x2+2x+8=0 uitrekenen. Ik gebruik de formule van Cardano en heb mijn rekenmachine al omgezet in a+bi maar kom er totaal niet uit. alvast bedankt! k. Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 11 oktober 2007
k. Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 11 oktober 2007
Hallo k, x3-5x2+2x+8=(x+1)(x2-6x+8).Dat is alles. kn donderdag 11 oktober 2007
kn donderdag 11 oktober 2007
©2001-2024 WisFaq