Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

1=2 wiskundige vergelijking die niet gebruikt wordt

Mijn vader (wijlen) vertelde mij eens dat er 'n vergelijking was die voor en na de = teken op 2 manieren uitgerekend kan worden, maar dat deze vergelijking 1 van de 2 (wiskundige formules) waren die wetenschapelijk niet konden omdat 1 appel geen 1 peer is. Het was iets van 2(a-b)=2(a-b)of zo.
Iemand moet deze (truc) wiskundige formule weten, als iemand het weet laat het me dan graag weten /leren.

G.B. D
Iets anders - donderdag 11 oktober 2007

Antwoord

Wellicht bedoel je 1=2 door André de Boer van:

WvR
donderdag 11 oktober 2007

©2001-2024 WisFaq