\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 52399 Re: Snijpunten van twee sinusfuncties Bedankt, maar ik vroeg me af hoe je van: x=2x + k·2$\pi$ naar x=k·2$\pi$ komt. Verdwijnt deze gewoon? Kees Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 8 oktober 2007 Antwoord 't Is misschien een beetje 'snel' door de bocht. Je zou kunnen schrijven:-x=k·2$\pi$ (links en rechts 2x eraf)x=-k·2$\pi$Met k$\in\mathbf{Z}$ is dat hetzelfde als:x=k·2$\pi$Snap je? WvR maandag 8 oktober 2007 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Bedankt, maar ik vroeg me af hoe je van: x=2x + k·2$\pi$ naar x=k·2$\pi$ komt. Verdwijnt deze gewoon? Kees Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 8 oktober 2007
Kees Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 8 oktober 2007
't Is misschien een beetje 'snel' door de bocht. Je zou kunnen schrijven:-x=k·2$\pi$ (links en rechts 2x eraf)x=-k·2$\pi$Met k$\in\mathbf{Z}$ is dat hetzelfde als:x=k·2$\pi$Snap je? WvR maandag 8 oktober 2007
WvR maandag 8 oktober 2007
©2001-2024 WisFaq