\require{AMSmath} Integratie van arcsin Hey, ik ben iemand aan 't helpen met integraalrekenen maar kan zelf de integraal van 1-arcsin2x dx niet vinden. Kunt U mij helpen? Alvast bedankt Eddy Iets anders - donderdag 7 november 2002 Antwoord Het antwoord luidt: x - x arcsin(2x) - (1-4x2)/2 Misschien helpt 't om te onthouden dat: als y = arcsin(x), de afgeleide geeft: y' = 1 / (1-x2) M.v.g. PHS vrijdag 8 november 2002 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hey, ik ben iemand aan 't helpen met integraalrekenen maar kan zelf de integraal van 1-arcsin2x dx niet vinden. Kunt U mij helpen? Alvast bedankt Eddy Iets anders - donderdag 7 november 2002
Eddy Iets anders - donderdag 7 november 2002
Het antwoord luidt: x - x arcsin(2x) - (1-4x2)/2 Misschien helpt 't om te onthouden dat: als y = arcsin(x), de afgeleide geeft: y' = 1 / (1-x2) M.v.g. PHS vrijdag 8 november 2002
PHS vrijdag 8 november 2002
©2001-2024 WisFaq