\require{AMSmath} Integraal van usin(u) hallo wat is de integraal van u sin(u) met u= Ö(x)? Hoe kom je eraan?Groeten.. Peter Peter Student universiteit - woensdag 3 oktober 2007 Antwoord Hoi Peter,Bedoel je: òÖxsin(Öx)dx ?Dan substitueer je u = Öx zodat: x = u2 en dus: dx = 2udu.Je krijgt: òÖxsin(Öx)dx = ò2u2sin(u)duDie los je op met partieel integreren.Laat je even weten of je er zo uitkomt? Groet. Oscar. os woensdag 3 oktober 2007 Re: Integraal van usin(u) ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
hallo wat is de integraal van u sin(u) met u= Ö(x)? Hoe kom je eraan?Groeten.. Peter Peter Student universiteit - woensdag 3 oktober 2007
Peter Student universiteit - woensdag 3 oktober 2007
Hoi Peter,Bedoel je: òÖxsin(Öx)dx ?Dan substitueer je u = Öx zodat: x = u2 en dus: dx = 2udu.Je krijgt: òÖxsin(Öx)dx = ò2u2sin(u)duDie los je op met partieel integreren.Laat je even weten of je er zo uitkomt? Groet. Oscar. os woensdag 3 oktober 2007
os woensdag 3 oktober 2007
©2001-2024 WisFaq