\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 46350 Re: Re: Hoe bereken ik de annuiteiten? als ik op de rekenmachine bovenstaande intik krijg ik1.000125ik tik letterlijk 1+0.05=1.05 dan machtverheffenbij die lange som krijg ik een sintex errorik vul hem dan ook letterlijk in.1+0.05=1.05 waarom zetten ze niet gelijk 1.05?groetjes een leek ton va Ouder - dinsdag 25 september 2007 Antwoord Ik weet niet precies wat je met 'bovenstaande' bedoelt. Er staat van alles boven....Maar ja, niet alle rekenmachines zijn hetzelfde.Die 1+0.05 schrijf je omdat dan duidelijker is waar dat vandaan komt. 5% rente, dus de groeifactor in 1.05 WvR woensdag 26 september 2007 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
als ik op de rekenmachine bovenstaande intik krijg ik1.000125ik tik letterlijk 1+0.05=1.05 dan machtverheffenbij die lange som krijg ik een sintex errorik vul hem dan ook letterlijk in.1+0.05=1.05 waarom zetten ze niet gelijk 1.05?groetjes een leek ton va Ouder - dinsdag 25 september 2007
ton va Ouder - dinsdag 25 september 2007
Ik weet niet precies wat je met 'bovenstaande' bedoelt. Er staat van alles boven....Maar ja, niet alle rekenmachines zijn hetzelfde.Die 1+0.05 schrijf je omdat dan duidelijker is waar dat vandaan komt. 5% rente, dus de groeifactor in 1.05 WvR woensdag 26 september 2007
WvR woensdag 26 september 2007
©2001-2024 WisFaq