\require{AMSmath} Tweedegraads vergelijking Hoi, Het klinkt misschien voor jullie heel simpel, maar ik kom er niet uit. Deze vraag wordt gesteld: Als f(x) = x2 - 4x + 5 , wat is dan de waarde van f(-3) ? Ik ben nu al 6 uur bezig met deze opgave, maar heb geen idee hoe ik dit moet oplossen. Help mij a.u.b. M.v.g. Jeroen Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 7 november 2002 Antwoord De waarde van f(-3) kan je vinden door in x2-4x+5 de x te vervangen door -3. Je krijgt dan: (-3)2 -4 · (-3) + 5 = 9 + 12 + 5 = 26 Zodat f(-3) = 26 dk donderdag 7 november 2002 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoi, Het klinkt misschien voor jullie heel simpel, maar ik kom er niet uit. Deze vraag wordt gesteld: Als f(x) = x2 - 4x + 5 , wat is dan de waarde van f(-3) ? Ik ben nu al 6 uur bezig met deze opgave, maar heb geen idee hoe ik dit moet oplossen. Help mij a.u.b. M.v.g. Jeroen Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 7 november 2002
Jeroen Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 7 november 2002
De waarde van f(-3) kan je vinden door in x2-4x+5 de x te vervangen door -3. Je krijgt dan: (-3)2 -4 · (-3) + 5 = 9 + 12 + 5 = 26 Zodat f(-3) = 26 dk donderdag 7 november 2002
dk donderdag 7 november 2002
©2001-2024 WisFaq