Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

 Dit is een reactie op vraag 52091 

Re: Schoonmaakbedrijf

Ja, daarom kan ik dat ook niet. Ik snap het niet.. wat is dat met die PER M2

laila
3de graad ASO - zondag 16 september 2007

Antwoord

Er staat: k(x) is de prijs die je per meter moet betalen. Je moet dan in de formule voor x=20 invullen. Er staat immers dat 'x' de oppervlakte is in 100 m2. Dus bij 2000 m2 is x=20 en bij bijvoorbeeld 48 m2 is x=0,48.

WvR
zondag 16 september 2007

©2001-2024 WisFaq