\require{AMSmath} Snijpunten bepalen Geeft de de snijpunten van de behorende bij de volgende twee vergelijkingen:x2+y2=25 & 3x-4y=0tweede vergelijking wordt: y= -3x/4Vullen we in in de eerste vergeijking:x2+(-3/4x)2=25 Tot zover duidelijk. Vervolgens geeft het boek als tussenstap:25x2/16=25Mijn vraag is hoe komen ze hier aan?bvd! Reinie Student hbo - zondag 16 september 2007 Antwoord Haakjes wegwerken en gelijknamig maken:Toch?Alleen moet het wel y=3/4x zijn, zonder minteken... WvR zondag 16 september 2007 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Geeft de de snijpunten van de behorende bij de volgende twee vergelijkingen:x2+y2=25 & 3x-4y=0tweede vergelijking wordt: y= -3x/4Vullen we in in de eerste vergeijking:x2+(-3/4x)2=25 Tot zover duidelijk. Vervolgens geeft het boek als tussenstap:25x2/16=25Mijn vraag is hoe komen ze hier aan?bvd! Reinie Student hbo - zondag 16 september 2007
Reinie Student hbo - zondag 16 september 2007
Haakjes wegwerken en gelijknamig maken:Toch?Alleen moet het wel y=3/4x zijn, zonder minteken... WvR zondag 16 september 2007
WvR zondag 16 september 2007
©2001-2024 WisFaq