\require{AMSmath} Wortels in de noemer wegwerken ik snap de andere methodes maar mijn leraar gaat dan zo te werk:Ö(1/2)=(Ö1/Ö2)·(Ö2/Ö2)=Ö2/2=1/2Ö2 emma Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 10 september 2007 Antwoord Zie ook Rekenen met wortels WvR maandag 10 september 2007 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
ik snap de andere methodes maar mijn leraar gaat dan zo te werk:Ö(1/2)=(Ö1/Ö2)·(Ö2/Ö2)=Ö2/2=1/2Ö2 emma Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 10 september 2007
emma Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 10 september 2007
Zie ook Rekenen met wortels WvR maandag 10 september 2007
WvR maandag 10 september 2007
©2001-2024 WisFaq