\require{AMSmath} Differentiequotient Hallo, Ik hoop dat jullie me kunnen helpen bij het oplossen van deze opgave. Ik heb al verschillende dingen geprobeerd, maar het wil maar niet lukken De gemiddelde toename van de vraag q(p)=-p2+4p+7 in p=3 bij een verandering van Dp is gelijk aan 1/2. bepaal Dp Alvast bedankt Jiska Student universiteit - zaterdag 8 september 2007 Antwoord Blijkbaar moet q(3+Dp) - q(3) = 1/2 Schrijf dit uit en los op naar Dp. cl maandag 10 september 2007 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo, Ik hoop dat jullie me kunnen helpen bij het oplossen van deze opgave. Ik heb al verschillende dingen geprobeerd, maar het wil maar niet lukken De gemiddelde toename van de vraag q(p)=-p2+4p+7 in p=3 bij een verandering van Dp is gelijk aan 1/2. bepaal Dp Alvast bedankt Jiska Student universiteit - zaterdag 8 september 2007
Jiska Student universiteit - zaterdag 8 september 2007
Blijkbaar moet q(3+Dp) - q(3) = 1/2 Schrijf dit uit en los op naar Dp. cl maandag 10 september 2007
cl maandag 10 september 2007
©2001-2024 WisFaq