\require{AMSmath} Vergelijkingen ln Een aantal vergelijkingen met e waar ik niet uitkom, graag stapsgewijs uitleggen: 2x= ex+2ln(ln(2x))= 1 3· ex = 15· ex-2ex + e-x = 1Alvast bedankt. Mo Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 1 september 2007 Antwoord Davy zondag 2 september 2007 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Een aantal vergelijkingen met e waar ik niet uitkom, graag stapsgewijs uitleggen: 2x= ex+2ln(ln(2x))= 1 3· ex = 15· ex-2ex + e-x = 1Alvast bedankt. Mo Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 1 september 2007
Mo Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 1 september 2007
Davy zondag 2 september 2007
©2001-2024 WisFaq