\require{AMSmath} Vergelijking met e macht Hallo, Mijn vraag heeft betrekking op de volgende formule: U(t)=U(0)e-30/RC U heeft betrekking op spanning, R op weerstand, t op tijd en C (condensator) in Farad. Enkele waarden ingevuld geeft: 4 = 6 e-30/110C Hoe kom ik achter C? Ik heb vanalles geprobeerd, maar kom er niet uit. Bij voorbaat dank, R.Haas R.Haas Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 30 augustus 2007 Antwoord Uit ex=p volgt x=ln(p). Zou het dan lukken? Anders laat je het maar weten. hk donderdag 30 augustus 2007 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo, Mijn vraag heeft betrekking op de volgende formule: U(t)=U(0)e-30/RC U heeft betrekking op spanning, R op weerstand, t op tijd en C (condensator) in Farad. Enkele waarden ingevuld geeft: 4 = 6 e-30/110C Hoe kom ik achter C? Ik heb vanalles geprobeerd, maar kom er niet uit. Bij voorbaat dank, R.Haas R.Haas Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 30 augustus 2007
R.Haas Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 30 augustus 2007
Uit ex=p volgt x=ln(p). Zou het dan lukken? Anders laat je het maar weten. hk donderdag 30 augustus 2007
hk donderdag 30 augustus 2007
©2001-2024 WisFaq