\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 51854 Re: Maximaliseringsprobleem dus dan heb je 4x-8x+288 deel je dat door 4 bekom je -x+72 toch? en differentieren geeft je dan (-2x2)/2+72x of ben ik ergens mis mee?? Freder 3de graad ASO - donderdag 23 augustus 2007 Antwoord Nee toch? 72-3x zou ik denken...Zou je niet eerst een formule maken voor de inhoud?Inhoudbalk=lengte·breedte·hoogteIn dit geval: Inhoud=x·2x·(72-3x)=144x2-6x3..en dan verder...Zie ook 3. Optimaliseringsproblemen WvR donderdag 23 augustus 2007 Re: Re: Maximaliseringsprobleem ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
dus dan heb je 4x-8x+288 deel je dat door 4 bekom je -x+72 toch? en differentieren geeft je dan (-2x2)/2+72x of ben ik ergens mis mee?? Freder 3de graad ASO - donderdag 23 augustus 2007
Freder 3de graad ASO - donderdag 23 augustus 2007
Nee toch? 72-3x zou ik denken...Zou je niet eerst een formule maken voor de inhoud?Inhoudbalk=lengte·breedte·hoogteIn dit geval: Inhoud=x·2x·(72-3x)=144x2-6x3..en dan verder...Zie ook 3. Optimaliseringsproblemen WvR donderdag 23 augustus 2007
WvR donderdag 23 augustus 2007
©2001-2024 WisFaq