Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

 Dit is een reactie op vraag 15227 

Re: Wat is een logaritme?

hm....ik ben logaritmen aan het herhalen en deze functie kan ik handmatig wel oplossen
2log64=2log26=1·6=6

wat ik niet meer weet is hoe 2log64 met de rekenmachine moet oplossen.... hoe moet ik dit invoeren in mijn rekenmachine? ik heb een casio fx-82 (solar)een standaard rm dus....
alsvast bedank!

carlos
Student hbo - woensdag 22 augustus 2007

Antwoord

Misschien heb je iets aan 1. Logaritmen

WvR
woensdag 22 augustus 2007

©2001-2024 WisFaq