\require{AMSmath} Goniometrische vergelijking hoe kan ik de volgende vergelijking oplossen? sin 2x - Ö2 sin x = 0 ALvast bedankt! *** Student hbo - dinsdag 21 augustus 2007 Antwoord Evelien, Als je gebruik maakt van de relatie sin2x=2sinxcosx moet het wel lukken kn dinsdag 21 augustus 2007 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
hoe kan ik de volgende vergelijking oplossen? sin 2x - Ö2 sin x = 0 ALvast bedankt! *** Student hbo - dinsdag 21 augustus 2007
*** Student hbo - dinsdag 21 augustus 2007
Evelien, Als je gebruik maakt van de relatie sin2x=2sinxcosx moet het wel lukken kn dinsdag 21 augustus 2007
kn dinsdag 21 augustus 2007
©2001-2024 WisFaq