\require{AMSmath} Kwadratische standaarddeviatie (vervolg) U is een normaal verdeelde toevalsvariable met parameters m=400 en s2=25. Vind P(U 394). Betekent s2 = 25 dat s = 5 is? En kan ik die gewoon gebruiken? Ik kon niet reageren bij de vorige vraag omdat 'categorie' niet was ingevuld (foutmelding). Bedankt voor het antwoord!Betekent dit dat ik dus in mijn TI-83 d.m.v NormalCDF(-10^99,394,400,5) het antwoord kan vinden? 5 van s2=25? Pieter Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 17 augustus 2007 Antwoord Jazeker! ldr vrijdag 17 augustus 2007 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
U is een normaal verdeelde toevalsvariable met parameters m=400 en s2=25. Vind P(U 394). Betekent s2 = 25 dat s = 5 is? En kan ik die gewoon gebruiken? Ik kon niet reageren bij de vorige vraag omdat 'categorie' niet was ingevuld (foutmelding). Bedankt voor het antwoord!Betekent dit dat ik dus in mijn TI-83 d.m.v NormalCDF(-10^99,394,400,5) het antwoord kan vinden? 5 van s2=25? Pieter Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 17 augustus 2007
Pieter Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 17 augustus 2007
Jazeker! ldr vrijdag 17 augustus 2007
ldr vrijdag 17 augustus 2007
©2001-2024 WisFaq