\require{AMSmath} Snijpunten van cirkel met lijn Bepaal de snijpunten van een cirkel en een lijn bij:x2+y2=9 en x=2y(het antwoord wat het boek geeft is (±6/5Ö5,±3/5Ö5), ik snap niet hoe ik tot dit antwoord moet komen) Krista Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 26 juli 2007 Antwoord Vul in de eerste vergelijking x=2y in en 't rolt er zo uit:(2y)2+y2=9Oplossen... en je weet y. Je weet x=2y dus de bijbehorende waarde voor x weet je dan ook...Handig hè? WvR donderdag 26 juli 2007 Re: Snijpunten van cirkel met lijn ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Bepaal de snijpunten van een cirkel en een lijn bij:x2+y2=9 en x=2y(het antwoord wat het boek geeft is (±6/5Ö5,±3/5Ö5), ik snap niet hoe ik tot dit antwoord moet komen) Krista Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 26 juli 2007
Krista Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 26 juli 2007
Vul in de eerste vergelijking x=2y in en 't rolt er zo uit:(2y)2+y2=9Oplossen... en je weet y. Je weet x=2y dus de bijbehorende waarde voor x weet je dan ook...Handig hè? WvR donderdag 26 juli 2007
WvR donderdag 26 juli 2007
©2001-2024 WisFaq