\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 51665 Re: Lijnen en vectoren In het boek geven ze als antwoord -- 3x+2y=6Hoe komen ze dan uiteindelijk daarop? Selma Student hbo - donderdag 26 juli 2007 Antwoord y = -3/2x +3y + 3/2x = 3vermenigvuldig beide leden met 2, en men krijgt 2y +3x = 3(ik had een rekenfout gemaakt bij het vorige, waarvoor excuses)groetjes/winny wk donderdag 26 juli 2007 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
In het boek geven ze als antwoord -- 3x+2y=6Hoe komen ze dan uiteindelijk daarop? Selma Student hbo - donderdag 26 juli 2007
Selma Student hbo - donderdag 26 juli 2007
y = -3/2x +3y + 3/2x = 3vermenigvuldig beide leden met 2, en men krijgt 2y +3x = 3(ik had een rekenfout gemaakt bij het vorige, waarvoor excuses)groetjes/winny wk donderdag 26 juli 2007
wk donderdag 26 juli 2007
©2001-2025 WisFaq