\require{AMSmath} Het geven van Z in de vorm: a + jb en in de modulus argument-notatie Hoe kan ik de onderstaande tot aan het eind antwoord toe te komen? z^6 - 1 = 0 De uitwerking van deze tentamenvraag stond bij als oplossing: z^6 - 1 = 0 - (z+2)^3 = j = e ^ j(p/2 + k 2p) Ik snap deze tussen omzattingstap al niet meer? yuen Student universiteit - maandag 16 juli 2007 Antwoord het zal denk ik wel n foutje zijn. het moet zijn z=ei.kp/3 zie voor een uitwerking van een vraag met dezelfde strekking evt http://www.wisfaq.nl/showrecord3ict.asp?id=7667 of kijk eens verder tussen de faq's groeten, martijn mg woensdag 18 juli 2007 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe kan ik de onderstaande tot aan het eind antwoord toe te komen? z^6 - 1 = 0 De uitwerking van deze tentamenvraag stond bij als oplossing: z^6 - 1 = 0 - (z+2)^3 = j = e ^ j(p/2 + k 2p) Ik snap deze tussen omzattingstap al niet meer? yuen Student universiteit - maandag 16 juli 2007
yuen Student universiteit - maandag 16 juli 2007
het zal denk ik wel n foutje zijn. het moet zijn z=ei.kp/3 zie voor een uitwerking van een vraag met dezelfde strekking evt http://www.wisfaq.nl/showrecord3ict.asp?id=7667 of kijk eens verder tussen de faq's groeten, martijn mg woensdag 18 juli 2007
mg woensdag 18 juli 2007
©2001-2024 WisFaq