\require{AMSmath} Convergentie Hallo, Hoe kun je bewijzen of n!/2n convergent is? Ik heb het zelf proberen te bereken maar ik loop op een gegeven moment steeds vast. An=(n!/2n) · lim (An+1)/ An=(n!/2n)· ((n+1)!/2n+1) = Tot daar ben ik gekomen.Zou je me verder kunnen helpen. Alvast bedankt. vincen Student hbo - woensdag 27 juni 2007 Antwoord Gebruik dat 2n/2n+1 = 1/2 en dat (n+1)!/n! = (n+1) MBL MBL donderdag 28 juni 2007 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo, Hoe kun je bewijzen of n!/2n convergent is? Ik heb het zelf proberen te bereken maar ik loop op een gegeven moment steeds vast. An=(n!/2n) · lim (An+1)/ An=(n!/2n)· ((n+1)!/2n+1) = Tot daar ben ik gekomen.Zou je me verder kunnen helpen. Alvast bedankt. vincen Student hbo - woensdag 27 juni 2007
vincen Student hbo - woensdag 27 juni 2007
Gebruik dat 2n/2n+1 = 1/2 en dat (n+1)!/n! = (n+1) MBL MBL donderdag 28 juni 2007
MBL donderdag 28 juni 2007
©2001-2024 WisFaq