\require{AMSmath} Stapelgetallen Is elk oneven getal een stapelgetal? Kunt u dit uitleggen? Laura Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 25 juni 2007 Antwoord Voor elk oneven getal n kan je twee getallen vinden die één verschillen en opgeteld precies gelijk aan n zijn. Het is dus een stapel met hoogte 2.Voorbeelden3=1+217=8+91001=500+501Enz...Helpt dat?Zie ook De telduivel WvR maandag 25 juni 2007 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Is elk oneven getal een stapelgetal? Kunt u dit uitleggen? Laura Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 25 juni 2007
Laura Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 25 juni 2007
Voor elk oneven getal n kan je twee getallen vinden die één verschillen en opgeteld precies gelijk aan n zijn. Het is dus een stapel met hoogte 2.Voorbeelden3=1+217=8+91001=500+501Enz...Helpt dat?Zie ook De telduivel WvR maandag 25 juni 2007
WvR maandag 25 juni 2007
©2001-2024 WisFaq