\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 51481 Re: Oppervlakte van een parabool vergelijking berekenen mss een domme vraag maar hoe kom je aan y=4-(4/9)x2 ? jessic Student universiteit België - maandag 25 juni 2007 Antwoord x2=9-(9/4)y (9/4)y=9-x2 y=(4/9)*(9-x2) y=(4/9)*9-(4/9)x2 y=4-(4/9)x2 hk maandag 25 juni 2007 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
mss een domme vraag maar hoe kom je aan y=4-(4/9)x2 ? jessic Student universiteit België - maandag 25 juni 2007
jessic Student universiteit België - maandag 25 juni 2007
x2=9-(9/4)y (9/4)y=9-x2 y=(4/9)*(9-x2) y=(4/9)*9-(4/9)x2 y=4-(4/9)x2 hk maandag 25 juni 2007
hk maandag 25 juni 2007
©2001-2024 WisFaq