\require{AMSmath} Opgave zonder exponenten begrijp het niet log x + log(x-3) is 1 vanmar 3de graad ASO - maandag 11 juni 2007 Antwoord log(x) = 10log(x) ; log(x-3) = 10log(x-3) ; 10log(10) = 1 wl maandag 11 juni 2007 Re: Opgave zonder exponenten begrijp het niet ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
log x + log(x-3) is 1 vanmar 3de graad ASO - maandag 11 juni 2007
vanmar 3de graad ASO - maandag 11 juni 2007
log(x) = 10log(x) ; log(x-3) = 10log(x-3) ; 10log(10) = 1 wl maandag 11 juni 2007
wl maandag 11 juni 2007
©2001-2024 WisFaq