\require{AMSmath} Bewijs formule stiffel-pascal ik zoek het bewijs voor de formule van stiffel-pascal in volgende vorm(n) + ( n ) = (n+1)(p) (p+1) (p+1)dank bij voorbaat Pieter 3de graad ASO - zondag 10 juni 2007 Antwoord hk dinsdag 12 juni 2007 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
ik zoek het bewijs voor de formule van stiffel-pascal in volgende vorm(n) + ( n ) = (n+1)(p) (p+1) (p+1)dank bij voorbaat Pieter 3de graad ASO - zondag 10 juni 2007
(n) + ( n ) = (n+1)(p) (p+1) (p+1)
Pieter 3de graad ASO - zondag 10 juni 2007
hk dinsdag 12 juni 2007
©2001-2024 WisFaq