\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 51153 Re: Vereenvoudigen dat wordt (sin2x+cosx)/sinx Kevin 2de graad ASO - zaterdag 2 juni 2007 Antwoord Beste Kevin, Waarom sin2x? Je kan 1 schrijven als sin(x)/sin(x), dan heb je: 1-cos(x)/sin(x) = sin(x)/sin(x)-cos(x)/sin(x) = (sin(x)-cos(x))/sin(x). Herken je nu de teller niet? Kijk naar de noemer van factor twee. mvg, Tom td zaterdag 2 juni 2007 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
dat wordt (sin2x+cosx)/sinx Kevin 2de graad ASO - zaterdag 2 juni 2007
Kevin 2de graad ASO - zaterdag 2 juni 2007
Beste Kevin, Waarom sin2x? Je kan 1 schrijven als sin(x)/sin(x), dan heb je: 1-cos(x)/sin(x) = sin(x)/sin(x)-cos(x)/sin(x) = (sin(x)-cos(x))/sin(x). Herken je nu de teller niet? Kijk naar de noemer van factor twee. mvg, Tom td zaterdag 2 juni 2007
td zaterdag 2 juni 2007
©2001-2024 WisFaq