\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 51069 Re: 2 functies Beantwoord je de vragen dan niet? Mehmet Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 30 mei 2007 Antwoord Als je een begin had laten zien dan begrijp ik misschien wat je bedoelt met: F(x)=0,5^x-4. Ik heb namelijk zo'n donkerbruin vermoeden dat F(x)=(0,5)^(x-4)=0,5x-4 P.S. lees ook eens onze spelregels. hk woensdag 30 mei 2007 Re: Re: 2 functies ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Beantwoord je de vragen dan niet? Mehmet Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 30 mei 2007
Mehmet Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 30 mei 2007
Als je een begin had laten zien dan begrijp ik misschien wat je bedoelt met: F(x)=0,5^x-4. Ik heb namelijk zo'n donkerbruin vermoeden dat F(x)=(0,5)^(x-4)=0,5x-4 P.S. lees ook eens onze spelregels. hk woensdag 30 mei 2007
hk woensdag 30 mei 2007
©2001-2024 WisFaq