\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 50974 Re: Modulo Ok, misschien een domme vraag: Maar waarom moet je |z+1|2|z-1| kwadrateren? Jeroen 3de graad ASO - zaterdag 26 mei 2007 Antwoord Dat rekent wat makkelijker: |z+1|2=(x+1)2+y2 en |z-1|2=(x-1)2+y2. kphart maandag 28 mei 2007 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ok, misschien een domme vraag: Maar waarom moet je |z+1|2|z-1| kwadrateren? Jeroen 3de graad ASO - zaterdag 26 mei 2007
Jeroen 3de graad ASO - zaterdag 26 mei 2007
Dat rekent wat makkelijker: |z+1|2=(x+1)2+y2 en |z-1|2=(x-1)2+y2. kphart maandag 28 mei 2007
kphart maandag 28 mei 2007
©2001-2024 WisFaq