\require{AMSmath} Oplossen k + 34.436,26 = k·1.0720Hieruit volgt k = 12.000Dit vond ik bij Samengestelde interest. Maar hoe los ik (in stappen) op. BVD Paul Student hbo - woensdag 23 mei 2007 Antwoord Wat dacht je van?Hopelijk helpt dat...P.S.Had je gezien dat je ook kan reageren op vragen/antwoorden? Dat is wel zo handig! WvR woensdag 23 mei 2007 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
k + 34.436,26 = k·1.0720Hieruit volgt k = 12.000Dit vond ik bij Samengestelde interest. Maar hoe los ik (in stappen) op. BVD Paul Student hbo - woensdag 23 mei 2007
Paul Student hbo - woensdag 23 mei 2007
Wat dacht je van?Hopelijk helpt dat...P.S.Had je gezien dat je ook kan reageren op vragen/antwoorden? Dat is wel zo handig! WvR woensdag 23 mei 2007
WvR woensdag 23 mei 2007
©2001-2024 WisFaq