\require{AMSmath} Baansnelheid He iedereen,Ik heb een opdracht gekregen waarbij ik de baansnelheid van een cycloïde moet bereken. De parametervoorstelling met de kromme K ziet er zo uit:x = t + sin(t)y = 1 + cos(t)Nu is mijn vraag in het kort: met welke formule kan ik de baansnelheid bereken in het punt t=1/3p geert Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 22 mei 2007 Antwoord De grootte van de baansnelheid van een punt op de kromme kun je berekenen met behulp van . WvR dinsdag 22 mei 2007 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
He iedereen,Ik heb een opdracht gekregen waarbij ik de baansnelheid van een cycloïde moet bereken. De parametervoorstelling met de kromme K ziet er zo uit:x = t + sin(t)y = 1 + cos(t)Nu is mijn vraag in het kort: met welke formule kan ik de baansnelheid bereken in het punt t=1/3p geert Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 22 mei 2007
geert Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 22 mei 2007
De grootte van de baansnelheid van een punt op de kromme kun je berekenen met behulp van . WvR dinsdag 22 mei 2007
WvR dinsdag 22 mei 2007
©2001-2025 WisFaq