Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

De standaardafwijking bij de normaal verdeling berekenen met de casio cfx-9850G

De Opgave luidt:
Bereken s in het geval dat m= 45 en X=50 en P(X)=0,38

Hoe kan ik dit doen met de casio, ik weet dat je met TI gewoon InvNorm kan gebruiken, maar met de casio moet je de s en m invullen om de invnorm te kunnen berekenen.

Dhr. T
Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 15 mei 2007

Antwoord

Ik denk dat dit niet klopt. Je kan eens kijken naar Toepassingen op normale verdeling voor een vergelijkbare vraag van vandaag. Mijn idee? Gewoon de standaard normale verdeling gebruiken: dat werkt wel zo prettig!

WvR
dinsdag 15 mei 2007

©2001-2024 WisFaq