\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 50675 Re: Re: Oppervlakte oscar,ik kom er niet uit heb het geprobeerd met ex-ex/2 e.d. uit te rekenen, als ik dit doe kom ik terecht in een web van en die ik niet kan wegwerken en bij de partiele integratie van u, kom ik helaas ook niet verder....kzie het geloof ik ff niet meer.gr.moos moos Student hbo - donderdag 10 mei 2007 Antwoord Ach ja, hij is ook best lang:We hadden:òunÖ(1+u2)du = (1/(n+2)) [ un(1+u2)3/3) ] - ((n-1)/(n+2)) òun-2Ö(1+u2)duDus: òu2Ö(1+u2)du = 1/4 [ u2(1+u2)3/2) ] - 3/4 òÖ(1+u2)duEn: òu4Ö(1+u2)du = 1/6 [ u4(1+u2)3/2) ] - 5/6 òu2Ö(1+u2)du= 1/6 [ u4(1+u2)3/2) ] - 5/24 [ u2(1+u2)3/2) ] - 15/24 òÖ(1+u2)duIn de [ ... ] kun je gewoon boven en ondergrens invullen.Alleen de: òÖ(1+u2)du moet je nog even uitwerken os donderdag 10 mei 2007 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
oscar,ik kom er niet uit heb het geprobeerd met ex-ex/2 e.d. uit te rekenen, als ik dit doe kom ik terecht in een web van en die ik niet kan wegwerken en bij de partiele integratie van u, kom ik helaas ook niet verder....kzie het geloof ik ff niet meer.gr.moos moos Student hbo - donderdag 10 mei 2007
moos Student hbo - donderdag 10 mei 2007
Ach ja, hij is ook best lang:We hadden:òunÖ(1+u2)du = (1/(n+2)) [ un(1+u2)3/3) ] - ((n-1)/(n+2)) òun-2Ö(1+u2)duDus: òu2Ö(1+u2)du = 1/4 [ u2(1+u2)3/2) ] - 3/4 òÖ(1+u2)duEn: òu4Ö(1+u2)du = 1/6 [ u4(1+u2)3/2) ] - 5/6 òu2Ö(1+u2)du= 1/6 [ u4(1+u2)3/2) ] - 5/24 [ u2(1+u2)3/2) ] - 15/24 òÖ(1+u2)duIn de [ ... ] kun je gewoon boven en ondergrens invullen.Alleen de: òÖ(1+u2)du moet je nog even uitwerken os donderdag 10 mei 2007
os donderdag 10 mei 2007
©2001-2024 WisFaq