Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

 Dit is een reactie op vraag 42922 

Re: Concentraties

Hallo

Ik snap tot de stap: 1/ (cA x 0.8).
Maar ik snap niet hoe je aan die 1.25 komt. En ook niet hoe je via die snap aan 25 procent komt? moet je dan 1.25 - 1 doen? Dank u.

Alice
3de graad ASO - maandag 7 mei 2007

Antwoord

De factor 0.8 staat in de noemer en wordt bij de volgende stap in de teller geschreven:
1/0.8 = 1.25

Een groeifactor 1.25 komt overeen met een procentuele toename van 25%
(1.25 = 1 + 25/100 = 1 + 25%)

LL
dinsdag 8 mei 2007

©2001-2024 WisFaq