\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 50616 Re: Moivre en binomium van Newton afleiden Ik heb het wel zo uitgewerkt, maar ik kan daaruit niet afleiden dat die C110-C310+(1/2)C510=16 Kennet 3de graad ASO - zondag 6 mei 2007 Antwoord Beste Kenneth,Ik zou ook graag zien wat je hebt. Dan kan ik zien waar het probleem zit. Gebruik je al dat cos(p/4)=sin(p/4)=1?Groet. Oscar os zondag 6 mei 2007 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik heb het wel zo uitgewerkt, maar ik kan daaruit niet afleiden dat die C110-C310+(1/2)C510=16 Kennet 3de graad ASO - zondag 6 mei 2007
Kennet 3de graad ASO - zondag 6 mei 2007
Beste Kenneth,Ik zou ook graag zien wat je hebt. Dan kan ik zien waar het probleem zit. Gebruik je al dat cos(p/4)=sin(p/4)=1?Groet. Oscar os zondag 6 mei 2007
os zondag 6 mei 2007
©2001-2024 WisFaq