\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 50493 Re: Vereenvoudigen logaritmische breuk Ik snap dat niet, hoe vermenigvuldig je dat? Serhan Student hbo - woensdag 2 mei 2007 Antwoord (log5/log2 + log5/log3) / (log7/log2 + log7/log3) = ... · (log2·log3) / (log2·log3) . . . = (log5·log3 + log5·log2) / (log7·log3 + log7·log2) os woensdag 2 mei 2007 Re: Re: Vereenvoudigen logaritmische breuk ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik snap dat niet, hoe vermenigvuldig je dat? Serhan Student hbo - woensdag 2 mei 2007
Serhan Student hbo - woensdag 2 mei 2007
(log5/log2 + log5/log3) / (log7/log2 + log7/log3) = ... · (log2·log3) / (log2·log3) . . . = (log5·log3 + log5·log2) / (log7·log3 + log7·log2) os woensdag 2 mei 2007
os woensdag 2 mei 2007
©2001-2024 WisFaq