\require{AMSmath} Vergelijking oplossen Hoe kan ik de volgende vergelijking oplossen?-2logx = 2log5Gelijk stellen aan nul levert niets op aangezien log 0 niet bestaat.Alvast bedankt. Patric Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 29 april 2007 Antwoord Ik zou denken dat je (ook hier) moet proberen te werken naar een uitdrukking van de vorm:2log(...)=2log(...)Wel aan: -2log(x)=2log(1/x)... en dat ben je er al volgens mij! Toch?Zie ook 1. Rekenregels machten en logaritmen WvR zondag 29 april 2007 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe kan ik de volgende vergelijking oplossen?-2logx = 2log5Gelijk stellen aan nul levert niets op aangezien log 0 niet bestaat.Alvast bedankt. Patric Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 29 april 2007
Patric Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 29 april 2007
Ik zou denken dat je (ook hier) moet proberen te werken naar een uitdrukking van de vorm:2log(...)=2log(...)Wel aan: -2log(x)=2log(1/x)... en dat ben je er al volgens mij! Toch?Zie ook 1. Rekenregels machten en logaritmen WvR zondag 29 april 2007
WvR zondag 29 april 2007
©2001-2024 WisFaq