\require{AMSmath} Afgeleide van een absolute waarde hallo, is de afgeleide van ln |x| ook gelijk aan 1/x? danku cedric 3de graad ASO - donderdag 19 april 2007 Antwoord Ja,f(x)=lnx voor x0 en f(x)=ln(-x)voor x0.Nu maar differentiëren. kn donderdag 19 april 2007 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
hallo, is de afgeleide van ln |x| ook gelijk aan 1/x? danku cedric 3de graad ASO - donderdag 19 april 2007
cedric 3de graad ASO - donderdag 19 april 2007
Ja,f(x)=lnx voor x0 en f(x)=ln(-x)voor x0.Nu maar differentiëren. kn donderdag 19 april 2007
kn donderdag 19 april 2007
©2001-2024 WisFaq