\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 50347 Re: Aantal manieren Bedankt voor je antwoord!Ik heb het idee dat ik het nu redelijk snap, alleen lukt de 2de vraag nog niet.Als je in je eentje kiest wordt het volgens mij:5 = 120 manierenWanneer je met zijn 2'en bent en je niet dezelfde dingen mag.Zou ik er van maken:5 = 120 manieren4 = 60 manierenDie vermenigvuldigen en er dan 7200 van maken.Maar hoe je dit met combinaties zou moeten doen zou ik niet weten... Bert V Student hbo - woensdag 18 april 2007 Antwoord Volgens mij heb je van mijn verhaal niets begrepen! Dat is niet erg, maar wel een beetje jammer...Je moet dan '2 uit 5' voorgerechten kiezen, '2 uit 6' hoofdgerechten en '2 uit 4' nagerechten en dan weer vermenigvuldigen... natuurlijk WvR woensdag 18 april 2007 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Bedankt voor je antwoord!Ik heb het idee dat ik het nu redelijk snap, alleen lukt de 2de vraag nog niet.Als je in je eentje kiest wordt het volgens mij:5 = 120 manierenWanneer je met zijn 2'en bent en je niet dezelfde dingen mag.Zou ik er van maken:5 = 120 manieren4 = 60 manierenDie vermenigvuldigen en er dan 7200 van maken.Maar hoe je dit met combinaties zou moeten doen zou ik niet weten... Bert V Student hbo - woensdag 18 april 2007
Bert V Student hbo - woensdag 18 april 2007
Volgens mij heb je van mijn verhaal niets begrepen! Dat is niet erg, maar wel een beetje jammer...Je moet dan '2 uit 5' voorgerechten kiezen, '2 uit 6' hoofdgerechten en '2 uit 4' nagerechten en dan weer vermenigvuldigen... natuurlijk WvR woensdag 18 april 2007
WvR woensdag 18 april 2007
©2001-2024 WisFaq