\require{AMSmath} Onbepaalde integralen De vraag is om van de volgende som de onbepaalde integraal te berekenen: ò(2v-1)2¸v dv Zelf heb ik hem zo gedaan: = ò(2v-1)*(2v-1)¸v dv = ò4v2-4v+1¸v dv = ò1¸v *4v2-4v +1 dv = Ln(v) + 1 1/3v3 - 2v2 + v + c In het boek stond dit antwoord: =2v2-4v+Ln(v)+c Kan iemand mij verteleen waar mijn fout zit voorbaat dank, jeffrey jeffre Student hbo - woensdag 18 april 2007 Antwoord Jeffrey, (4v2-4v+1)/v=4v-4+1/v,dus integraal is 2v2-4v+ln(v)+c. kn woensdag 18 april 2007 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
De vraag is om van de volgende som de onbepaalde integraal te berekenen: ò(2v-1)2¸v dv Zelf heb ik hem zo gedaan: = ò(2v-1)*(2v-1)¸v dv = ò4v2-4v+1¸v dv = ò1¸v *4v2-4v +1 dv = Ln(v) + 1 1/3v3 - 2v2 + v + c In het boek stond dit antwoord: =2v2-4v+Ln(v)+c Kan iemand mij verteleen waar mijn fout zit voorbaat dank, jeffrey jeffre Student hbo - woensdag 18 april 2007
jeffre Student hbo - woensdag 18 april 2007
Jeffrey, (4v2-4v+1)/v=4v-4+1/v,dus integraal is 2v2-4v+ln(v)+c. kn woensdag 18 april 2007
kn woensdag 18 april 2007
©2001-2025 WisFaq