\require{AMSmath} Goniometrische Vergelijking Ik heb al vanalles geprobeerd maar kom nog steeds niet uit wat het moet zijn. sin x + sin2x + sin3x = 1 + cosx + cos2x Eerst doe ik de formule van simpson met de buitenste termen van het Linkerlid en werk ik het verder uit maar bekom nooit het Rechterlid! Steenh 3de graad ASO - vrijdag 13 april 2007 Antwoord Helaas. Deze formule klopt niet vul maar eens x=0 in. Waar heb je hem vandaan? os vrijdag 13 april 2007 Re: Goniometrische Vergelijking ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik heb al vanalles geprobeerd maar kom nog steeds niet uit wat het moet zijn. sin x + sin2x + sin3x = 1 + cosx + cos2x Eerst doe ik de formule van simpson met de buitenste termen van het Linkerlid en werk ik het verder uit maar bekom nooit het Rechterlid! Steenh 3de graad ASO - vrijdag 13 april 2007
Steenh 3de graad ASO - vrijdag 13 april 2007
Helaas. Deze formule klopt niet vul maar eens x=0 in. Waar heb je hem vandaan? os vrijdag 13 april 2007
os vrijdag 13 april 2007
©2001-2025 WisFaq