\require{AMSmath} Machtfuncties Ik wil graag de volgende vergelijking oplossen maar ik zou niet weten hoe ik verder moet: 45=311´0.5100/x 45/311=0.5100/x bedankt! erik Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 10 april 2007 Antwoord De volgende en bijna laatste stap is nu 100/x = log(45/311)/log(0,5). Dit laatste tik je uiteraard in en de x weet je dan vast ook nog wel te vinden. MBL MBL dinsdag 10 april 2007 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik wil graag de volgende vergelijking oplossen maar ik zou niet weten hoe ik verder moet: 45=311´0.5100/x 45/311=0.5100/x bedankt! erik Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 10 april 2007
erik Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 10 april 2007
De volgende en bijna laatste stap is nu 100/x = log(45/311)/log(0,5). Dit laatste tik je uiteraard in en de x weet je dan vast ook nog wel te vinden. MBL MBL dinsdag 10 april 2007
MBL dinsdag 10 april 2007
©2001-2024 WisFaq