\require{AMSmath} Phase Trajectory Beste wisfaqGegeven is de differentiaal vergelijking voor het 'phase trajectory':dv/dx = 1/vIk moet aantonen dat aan deze diffferentiaalvergelijking word voldaan door de vergelijking:x=v2/2Mijn eigen oplossing waar ik onzeker over ben:dx/dv=v = dv/dx=1/vIk weet niet of het is toegestaan zo dx/dv om te draaien en zo het antwoord te krijgen.Alvast bedankt,Peter Bakker peter Student universiteit - zondag 8 april 2007 Antwoord Ja hoor dat is toegestaan.Alternatief: v = (2x)0,5 dv/dx = 0,5*20,5x-0,5 = (2x)-0,5 = 1/v os zondag 8 april 2007 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Beste wisfaqGegeven is de differentiaal vergelijking voor het 'phase trajectory':dv/dx = 1/vIk moet aantonen dat aan deze diffferentiaalvergelijking word voldaan door de vergelijking:x=v2/2Mijn eigen oplossing waar ik onzeker over ben:dx/dv=v = dv/dx=1/vIk weet niet of het is toegestaan zo dx/dv om te draaien en zo het antwoord te krijgen.Alvast bedankt,Peter Bakker peter Student universiteit - zondag 8 april 2007
peter Student universiteit - zondag 8 april 2007
Ja hoor dat is toegestaan.Alternatief: v = (2x)0,5 dv/dx = 0,5*20,5x-0,5 = (2x)-0,5 = 1/v os zondag 8 april 2007
os zondag 8 april 2007
©2001-2024 WisFaq