\require{AMSmath} Annuiteiten Van een 8 % annuiteitenlening is het voorlaatste aflossingsbestanddeel € 3000,-. Bepaal de grootte van de annuiteit. Ewout Student hbo - zaterdag 7 april 2007 Antwoord Ewout, laatste aflossing=3000·1,08 en annuiteit=1,08·laatste aflossing kn zaterdag 7 april 2007 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Van een 8 % annuiteitenlening is het voorlaatste aflossingsbestanddeel € 3000,-. Bepaal de grootte van de annuiteit. Ewout Student hbo - zaterdag 7 april 2007
Ewout Student hbo - zaterdag 7 april 2007
Ewout, laatste aflossing=3000·1,08 en annuiteit=1,08·laatste aflossing kn zaterdag 7 april 2007
kn zaterdag 7 april 2007
©2001-2024 WisFaq