\require{AMSmath} Vijfdemachts vergelijking Dag beste, Ik ben bezig aan een vijfde machts vergelijking maar weet niet hoe ik verder moet. a^5-4(a^3)b2+a*b^4 = a ( a^4 - 4 a2b2 + b^4 ) met b = -50000 Kunnen jullie me een stap helpen. alvast bedankt Bart H Overige TSO-BSO - dinsdag 3 april 2007 Antwoord Bart, a4-4a2b2+b4=(a2-b2)2-2a2b2=(a2-b2-abÖ2)(a2-b2+abÖ2). Watje er verder mee moet doen? kn dinsdag 3 april 2007 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Dag beste, Ik ben bezig aan een vijfde machts vergelijking maar weet niet hoe ik verder moet. a^5-4(a^3)b2+a*b^4 = a ( a^4 - 4 a2b2 + b^4 ) met b = -50000 Kunnen jullie me een stap helpen. alvast bedankt Bart H Overige TSO-BSO - dinsdag 3 april 2007
Bart H Overige TSO-BSO - dinsdag 3 april 2007
Bart, a4-4a2b2+b4=(a2-b2)2-2a2b2=(a2-b2-abÖ2)(a2-b2+abÖ2). Watje er verder mee moet doen? kn dinsdag 3 april 2007
kn dinsdag 3 april 2007
©2001-2024 WisFaq