\require{AMSmath} Bewijs tangens hoe kan ik het volgende bewijzen? 1-tan2x= cos 2x/ cos2x Ik heb zelf uiteraard al het een en ander geprobeerd maar kom er niet helemaal uit! 1-sin2x/cos2x= cos 2x/cos2x, maar hoe ga ik verder? gea Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 1 april 2007 Antwoord WvR maandag 2 april 2007 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
hoe kan ik het volgende bewijzen? 1-tan2x= cos 2x/ cos2x Ik heb zelf uiteraard al het een en ander geprobeerd maar kom er niet helemaal uit! 1-sin2x/cos2x= cos 2x/cos2x, maar hoe ga ik verder? gea Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 1 april 2007
gea Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 1 april 2007
WvR maandag 2 april 2007
©2001-2024 WisFaq