\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 49899 Re: Dimensie uitrekenen met behulp van een tabel ja dat weten we niet, dat moeten we dus helemaal zelf invullen. er zijn verder geen gegevens gegeven amber Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 26 maart 2007 Antwoord Met een "kubusje" met r = 1 bedoel je vierkant van 1 bij 1. De oppervlakte is dus ook 1. Daarmee kun je n bepalen. En dan idem voor r=0,5 etc. os maandag 26 maart 2007 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
ja dat weten we niet, dat moeten we dus helemaal zelf invullen. er zijn verder geen gegevens gegeven amber Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 26 maart 2007
amber Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 26 maart 2007
Met een "kubusje" met r = 1 bedoel je vierkant van 1 bij 1. De oppervlakte is dus ook 1. Daarmee kun je n bepalen. En dan idem voor r=0,5 etc. os maandag 26 maart 2007
os maandag 26 maart 2007
©2001-2024 WisFaq