\require{AMSmath} Vergelijking herleiden Hallo, In een studie boek staat de volgende vergelijking: y = z´H2 e= y + x z = e´H1 = (y+x)´H1 = (z´H2+x)H1 Hieruit volgt: z/x = H1/(1-H1´H2) Na hieruit volgt ben ik de weg kwijt. Assistentie is zeer gewenst. Bij voorbaat dank, John Leerling mbo - zaterdag 24 maart 2007 Antwoord z = (z·H2+x)·H1 Als je nu de haakjes wegwerkt en alles met een z erin naar de linkerkant haalt ben je er bijna. os zaterdag 24 maart 2007 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo, In een studie boek staat de volgende vergelijking: y = z´H2 e= y + x z = e´H1 = (y+x)´H1 = (z´H2+x)H1 Hieruit volgt: z/x = H1/(1-H1´H2) Na hieruit volgt ben ik de weg kwijt. Assistentie is zeer gewenst. Bij voorbaat dank, John Leerling mbo - zaterdag 24 maart 2007
John Leerling mbo - zaterdag 24 maart 2007
z = (z·H2+x)·H1 Als je nu de haakjes wegwerkt en alles met een z erin naar de linkerkant haalt ben je er bijna. os zaterdag 24 maart 2007
os zaterdag 24 maart 2007
©2001-2024 WisFaq